Menu Sluiten

Audi e-tron GT nog een tijdje in de wachtkamer

SelectDrive – de Auto vóór de Zaak

Bijzondere auto

Op voorhand is één ding helemaal duidelijk: er moest een antwoord op Tesla komen en dat is er dan nu. Tenminste het komt eraan. Het antwoord heet Audi e-tron GT en wie er eentje wil hebben, mag voorlopig in de wachtkamer plaatsnemen.

De voorsprong van Tesla op andere autofabrikanten is enorm groot. Dat heeft alles te maken met focus. Waar Tesla uitsluitend gericht is op het produceren van elektrische auto’s, zijn andere fabrikanten bezig om te kijken hoe ze zo lang mogelijk het oude verdienmodel van brandstofauto’s in stand kunnen houden.

Tesla Model S debuteerde al weer tien jaar geleden als concept en de eerste auto’s werden concreet in 2013 in ons land geleverd. Tesla bouwde een woud aan Superchargers en het merk werd een begrip. Wie aan elektrisch rijden denkt, zegt Tesla.

En jarenlang gebeurt er niets. Geen enkele autofabrikant komt verder dan een EV-concept, voor Tesla Model S is géén elektrisch alternatief. Het klinkt bijna bizar in een wereld waar elk idee al is nagemaakt voordat het is bedacht.

In 2021 zal de elektrische autowereld anders zijn. Dan is er niet alleen deze e-tron GT, maar komen er nog meer e-tron modellen. Eerst komt de e-tron SUV. Die is er in de eerste helft van 2019. Ook Audi wordt volledig elektrisch, maar ze nemen er de tijd voor. 

Nieuw: de Auto vóór de Zaak 

De Auto ván de Zaak is verleden tijd. Het is niet langer de auto VAN, maar de auto VOOR de zaak. En dus ook: de auto vóór mij. Van bezit naar gebruik. Logischer en voordeliger. Het Nieuwe Rijden heeft een naam: SelectDrive. Vraag offerte en ontdek het verschil tussen VAN en VOOR.
Klik HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *