Over autodelen gesproken

Autodelen is autorijden zoals de overheid het wil. Het is beter voor alle partijen die deelnemen én bovendien beter voor de samenleving. SelectDrive haakt daar op in en brengt met autodelen 4.0 het logische autodelen dichterbij. Een SelectDrive-auto is een deelauto die door leden van ClubSelectDrive wordt gehuurd en altijd beschikbaar is. Via Club SelectDrive worden SelectDrivers aan een auto gekoppeld. Klinkt ingewikkeld? Is het niet. We leggen het uit.

Zoals het was...

Jij en je auto. Auto van de zaak? Eigenlijk al een beetje een deelauto, maar dan anders. Dat kan dus beter.

Autorijden kost geld

Het bedrijf betaalt, jij betaalt. In verhouding? Meestal niet! Veel administratie, te hoge kosten voor bedrijf en privé.

Wat als je 20% kunt besparen?

De auto die je wilt rijden, is beschikbaar op de momenten dat je er gebruik van wilt maken. De auto wordt gedeeld, jij wordt een huurder. Je betaalt alleen de kilometers die jij rijdt. En geen centimeter meer. Wat als je twintig procent kunt besparen? Misschien zelfs méér! Autodelen wordt beloond!

Je bedrijf huurt, jij huurt...

Je bedrijf huurt de auto wanneer dat nodig is en jij huurt de auto wanneer jij dat wilt. Je bedrijf krijgt een factuur en jij krijgt een factuur in je mailbox. Volgens een vast en voor elke huurder gelijk tarief. Het is alsof je huurt bij het verhuurbedrijf om de hoek. En eigenlijk is dat precies wat het is.

En als er nog iemand is?

Een derde, vierde of vijfde huurder die van de auto gebruik wil maken? Hoe meer huurders, hoe meer er wordt bespaard op elke factuur en hoe meer ruimte er op de weg ontstaat omdat auto's dankzij autodelen gaan verdwijnen. Dát is écht delen, dát is de nieuwe mobiliteit.

De deelauto zakelijk

Een bedrijf wil gebruik maken van een SelectDrive-deelauto. De auto wordt door personeel van het bedrijf gereden om klanten te bezoeken en voor de boodschappen van het bedrijf. Elk personeelslid dat in de auto rijdt, krijgt een eigen tag waarmee de auto voor de zaak wordt geactiveerd. Er wordt uitsluitend zakelijk gereden en dus betaalt het bedrijf de kilometers aan SelectDrive.