Menu Sluiten

Autofabrikanten leveren nog nauwelijks EV’s

Dit zijn de verkopen van elektrische auto's in september. Vergeleken met brandstofauto's zijn het aantallen die nog nauwelijks ergens over gaan. Totaal werden er in september 29.587 auto's verkocht. Heel bijzonder zijn de cijfers van Tesla. Het Amerikaanse merk scoort vele malen beter met hele dure auto's dan andere merken met goedkopere EV's. Het verschil is dat Tesla graag wil produceren en de andere fabrikanten liever niet. Of hoogstens voor de bühne.

BMW gaat elektrisch met iNEXT

De grote autofabrikanten brengen alles in stelling om indruk te maken met de nieuwe generaties elektrische auto's. Er zijn er heel wat onderweg, maar voordat ze eenmaal het asfalt in ons land bevolken, zijn we jaren verder. De actuele EV van BMW die in dit artikel de hoofdrol speelt, gaat ergens in 2021 in productie. Geduld is, evenals elektrisch rijden, een schone zaak. We hebben uitgebreide persinformatie plus een werkelijk prachtige serie afbeeldingen.

Alles over de nieuwe Mercedes-Benz EQC, behalve de prijs

De eerste échte elektrische auto van Mercedes-Benz is er eentje die per direct tot de verbeelding spreekt. De EQC is een crossover met een bijzondere mix van klassieke en futuristische lijnen. Zonder meer knap gedaan. Onderstaand het persbericht en een enorme fotogalerij. Dat is dus eigenlijk alles over de EQC, behalve de prijs. Er wordt gefluisterd dat die rond de 70 mille zal zijn.