Menu Sluiten

De Mannen

Nick Vlot en Ted Sluymer kwamen elkaar tegen en constateerden binnen zeven minuten dat ze wel érg veel gemeenschappelijke ideeën hadden. De autobranche was allesbehalve onbekend en na veertig koppen koffie besloten de heren samen het ei van de toekomst te leggen: SelectDrive.
Sjoerd van der Leeden schoof naadloos aan en het drietal creëerde een prachtig bedrijf, op degelijke leest geschoeid.

Nick Vlot

Leerde het autovak bij een handvol autodealers, is helemaal thuis in het opleiden van chauffeurs voor serieuze rijbewijzen waarmee je alles kunt besturen dat wielen heeft en wordt enthousiast van de ontwikkelingen die de autowereld nu doormaakt. De transitie naar elektrische auto’s heeft zijn absolute belangstelling, maar hij ontkent niet dat hij ook gek is op klassieke Porsche’s. Moet kunnen, vindt hij.

Sjoerd van der Leeden

Deed jarenlange ervaring op als fleetsales- en lease-adviseur. Op basis van gedegen opleidingen, w.o. bedrijfskunde en marketing plus de Pon Academy, kwam hij terecht in de autodealerwereld. Heeft een ernstige voorkeur voor Duitse auto’s en geen tennisracket laat hij onaangeroerd. En ik ben trots op mijn gezin, glimlacht hij.

Ted Sluymer

Heeft al een uitbundig autoleven achter de rug. Schreef als journalist meer dan dertig autoboeken, werkte voor radio en televisie en als automotive professional voor auto-importeurs en fabrikanten.
Bedacht de APK, de Nationale Auto Pas en het softwareprogramma AutoDisk dat links, rechts en overal in de autobranche wordt gebruikt. Heeft een zwak voor Jaguar en voor elke piano die op zijn pad komt.