Menu Sluiten

SelectDrive voor ZZP’ers

SelectDrive is bij uitstek geschikt voor ZZP’ers.

Slim rijden en besparen

Waarschijnlijk heeft u als ZZP’er nog niet eerder gedacht aan carsharing. Tijd om dat wél te doen! SelectDrive Business Share is AutoDeelHuren en een fantastische manier om geld te besparen. Een ZZP’er huurt de auto voor zijn bedrijf. Wordt er privé gereden dan huurt u de auto privé om naar Albert Heijn of De Efteling te rijden. Uw bedrijf wordt gefactureerd voor de zakelijke kilometers en privé valt de rekening op de virtuele deurmat. Die betaalt u dan ook privé.

Dat delen tussen bedrijf en privé heeft als voordeel dat u precies weet waar u aan toe bent. De auto is voorzien van de techniek waardoor u keurig zakelijk of privé wordt belast. U hoeft alleen maar even aan te geven met een tag of er zakelijk of privé wordt gereden. Voor zakelijk rijden gebruikt u de zwarte tag, privé de oranje. Dan weet de auto genoeg. Andere kleuren zijn er op verzoek, zakelijk gebruiken we altijd een zwarte. De app is binnenkort beschikbaar.

Naast de tag heeft u de beschikking over een brandstofpas. Bij elektrische auto’s een laadpas. U kunt dus tanken wanneer dat nodig is. Bij een SelectDrive-auto is dus altijd de brandstof en/of laden inbegrepen. Huurt u een Tesla dan kunt u terecht bij alle Superchargers in Europa. Méér heeft u niet nodig om een SelectDrive-auto te kunnen rijden. De administratie blijft beperkt tot een maandelijkse factuur voor elke individuele huurder.