Autodelen is een prachtige oplossing voor ZZP'ers

Waarschijnlijk heb je als ZZP'er nog niet eerder gedacht aan autodelen. Tijd om dat wél te doen! Autodelen is namelijk een fantastische manier om geld te besparen en veel beter gebruik te maken van een auto. Een ZZP'er deelt een auto met zijn bedrijf. Anders gezegd: het bedrijf huurt de auto als er zakelijk een auto nodig is en privé huur je de auto als je naar Albert Heijn of De Efteling gaat. Je bedrijf wordt gefactureerd en jij krijgt ook een rekening op de virtuele deurmat. 

Dat delen tussen bedrijf en privé heeft als voordeel dat je precies weet waar je aan toe bent. De auto is voorzien van de techniek waardoor je keurig zakelijk of privé wordt belast. Je hoeft alleen maar even aan te geven met een tag of je zakelijk of privé rijdt. Voor zakelijk rijden gebruik je de zwarte tag, als je privé rijdt de oranje. Dan weet de auto genoeg.

Naast de tag heb je de beschikking over een brandstofpas. Bij elektrische auto's een laadpas. Je kunt dus tanken wanneer je wilt. Bij een SelectDrive-auto is de brandstof en/of laden inbegrepen. Méér heb je niet nodig om in een SelectDrive-auto te kunnen rijden. De administratie blijft beperkt tot een maandelijkse factuur voor elke deler.