Menu Sluiten

Autodelen is een prachtige oplossing voor ZZP'ers

Waarschijnlijk heeft u als ZZP'er nog niet eerder gedacht aan autodelen. Tijd om dat wél te doen! Autodelen is namelijk een fantastische manier om geld te besparen en veel beter gebruik te maken van een auto. Een ZZP'er deelt een auto met zijn bedrijf. Anders gezegd: het bedrijf huurt de auto als er zakelijk een auto nodig is en privé huurt u de auto voor Albert Heijn of De Efteling. Uw bedrijf wordt gefactureerd voor de zakelijke kilometers en privé valt er ook rekening op de virtuele deurmat. 

Dat delen tussen bedrijf en privé heeft als voordeel dat u precies weet waar u aan toe bent. De auto is voorzien van de techniek waardoor u keurig zakelijk of privé wordt belast. U hoeft alleen maar even aan te geven met een tag of je zakelijk of privé rijdt. Voor zakelijk rijden gebruikt u de zwarte tag, privé de oranje. Dan weet de auto genoeg. Andere kleuren zijn er op verzoek, zakelijk gebruiken we altijd een zwarte.

Naast de tag heeft u de beschikking over een brandstofpas. Bij elektrische auto's een laadpas. U kunt dus tanken wanneer dat nodig is. Bij een SelectDrive-auto is dus altijd de brandstof en/of laden inbegrepen. Méér heeft u niet nodig om in een SelectDrive-auto te kunnen rijden. De administratie blijft beperkt tot een maandelijkse factuur voor elke individuele huurder.